.
Vianoce sú za dverami, a je najvyšší čas porozmýšľať, čím obdarovať svojich blízkych. Tu sú najlepšie vianočné darčeky vhodné pre celú rodinu. Špeciálne o daroch pre ženy som písal už v predchádzajúcom článku Vianočné darčeky pre Ženy.

Tu sú tipy na darčeky pre celú rodinu

Digitálny fotoaparát
Jeden z najlepších darov, ktorý môžete dať Vašim blízkym k Vianociam je nepochybne digitálny fotoaparát. Tento darček využijete po celý rok, či už na dovolenke, na výlete, spoločnej vychádzke, tento fotoaparát Vám pomôže zachytiť spoločné okamihy s rodinou.

Herná konzola Nintendo Wii
Darujte deťom najnovšiu hernú konzolu Nintendo Wii, je to darček pre deti a dospievajúcich, ktorí radi hrajú video hry. Okrem Wii konzoly môžete pouvažovať nad konzolou Playstation PS3 alebo konzola XBOX 360.

Apple iPod Touch
Tretia generácia iPod Touch od Apple s multi-dotykovým displayom, rovnakým aké má iPhone. Pomocou Wi-Fi sa môžete pripojiť na bezdrôtovú sieť, surfovať na internete, vyhľadávať pomocou Google, pozerať videa na YouTube a počúvať hudbu.

Telefón Apple iPhone
Dotykový mobilný telefón Apple iPhone je jedným z najžiadanejších vianočných darčekov. Pripojenie na Internet, multimediálny smartphone, dotykový display a dotkykové ovládanie, telefón s fotoaparátom, ktorý súčasne slúži ako prenosný mp3 prehrávač. Ak máte radi najnovšie elektronické hračky, iPhone je dobrým tipom na darček.

Univerzálne diaľkové ovládanie
Majú Vaši rodičia alebo starí rodičia veľa diaľkových ovládačov? Nahraďte ich jedným univerzálnym diaľkovým ovládaním, pomocou ktorého môžete ovládať televízor, DVD prehrávač, hifi vežu, klimatizáciu, či iné spotrebiče.

LCD TV
Ak radi pozeráte televízor a chcete prekvapiť svoju rodinu, môžete im darovať nový LCD televízor. Najnovšie ploché obrazovky HD televízory, alebo televízory s rozlíšením Full HD 1920x1080. Ak Vám to Váš rozpočet dovolí, môžete k TV pridať domáce kino, či Blu-Ray prehrávač k tomu zopár filmov na DVD, alebo Blu-Ray a darčeky sú nakúpené a to všetko jednoducho cez internet.

LED TV
Chcete ešte modernejší televízor, s tenkou plochou obrazovkou, minimálnou spotrebou a moderným dizajnom, môžete siahnuť po niektorom z najnovších LED televízorov. Ak chcete ďalší rozmer vo Vašej obývačke namiesto 2D televízora si objednajte najnovší 3D televízor.